Szokták mondani, a szerelem nem ismer határokat, ebben az esetben ez úgy tűnik, valóban igaz. Ismerjünk meg egy igen különös párt, akik kapcsolata és egymáshoz való viszonya rengeteg kérdést vet fel.

A párkapcsolatok többsége közös megegyezésen és kölcsönös vonzalmon alapul. A párok szerelemről alkotott felfogása minden esetben más, valahol szigorú szabályok szerint élnek a felek, másutt pedig sokkal lazábbak az elvárások. A dolog mégis működik. Mi van azonban akkor, ha az egyik fél egészen hajmeresztő dolgot vár el a másiktól, például azt, hogy viselkedjen úgy, mint az apukája? Első hallásra megosztó lehet az ötlet, hiszen egészen extrém, perverz gondolatok fészkelhetik be a fejünkbe magukat. A pornófilmek gyakran operálnak az alá-fölé rendelő viszonnyal, következő alanyaink viszont egészen más megfontolásból választották ezt a szerepjátékot.

megosztó ddlg dominancia alárendeltség szabályok

 

Kentucky, USA

A külvárosban él egy párocska, akik egészen hétköznapian élik az életüket. Egy ideig. Max (20) és Johnny (32) átlagos párnak tűnnek, akik olyan egyszerű hobbikkal mulatják az időt, mint a moziba járás és az olvasás. Akad azonban egy mások számára egészen riasztónak ható, már-már betegesnek tekinthető titkuk is. Amiről pontosan szó van az a DDLG, azaz a Daddy Dom & Little Girl. Ahogy a neve is mutatja, a pár férfitagja a domináns, ő bújik az apuka szerepébe, aki gondoskodik a nőről, aki kislányként viselkedik. Max és Johnny esetében szó sincs szexuális indíttatásról, a dolog sokkal érdekesebb és összetettebb, mint egyszerű fétis.

megosztó ddlg dominancia alárendeltség szabályok

„Hogy Pán Péter szavaival éljek, sosem szeretnék felnőni!” – nevet Max, mikor megkérdik tőle, miért jó ez az egész. Lássuk a tényeket! Max és Johnny kapcsolata nonszexuális, azaz teljes mértékben a gyermek és apa között lévő erős, domináns kapocs a mérvadó. A pár mindent úgy csinál, mint a kisgyermekes családok: parkba járnak, hintáznak, játékbabákkal játszanak, mesét olvasnak, rajzolnak és együtt is tanulnak. Max tisztában van azzal, hogy egy felnőtt, ám a szerepjáték keretein belül szívesen bújik bele ötéves alteregója bőrébe. Ilyenkor rózsaszín gyerekruhákat hord, a hanghordozása megváltozik, gyerekes tevékenységeket végez, mint a cumizás, pocsolyába ugrálás, játékbaba fésülgetés. Max ilyenkor teljesen átszellemül, átadja magát a gyermeki énjének, ilyenkor Johnny gondozására szorul. Ő az, aki feladja rá a cipőjét, felöltözteti, figyel rá a játszótéren. A férfi elismeri, egészen extrém esetei is ismertek a DDLG-nek, ezektől azonban ők teljes mértékben elzárkóznak. Saját bevallása szerint élvezi, hogy gondoskodhat Maxről, ő pedig cserébe elismeréssel és kitüntetett figyelemmel jutalmazza.

megosztó ddlg dominancia alárendeltség szabályok

„Tisztában vagyok vele, hogy nem hétköznapi ez az egész, de senki se gondolja, hogy ez egy olyan dolog, amit ne tudnék kontrollálni. Az apukám, vagyis a domináns gondoskodik rólam, de valahol én is róla. Ez egy kölcsönös gondviselés, ami szerintem természetes egy kapcsolatban. Ez csak erősebbé teszi a kettőnk kötelékét.” – nyilatkozta Max a Barcroft TV-nek. A stáb filmre vette a pár otthonát, ahol első blikkre elég megdöbbentő képsorokat rögzítettek. A hálószoba egyik sarka amolyan játszósaroknak volt kikiáltva, ahová Max a játékait gyűjti. Örömmel mutatta be a nézőknek a „Paci-box”-át, vagyis azt a dobozt, amiben majd’ 20 cumit tart. A falon külön szabálylista látható, ami Maxre vonatkozik, például, hogy vécézés után mindig mosson kezet, vagy apunak mindig igaza van. Ha megszegi a szabályokat, a játéksarkában ülve kell a falat bámulnia, amíg a büntetés le nem telik. A falakat a nő rajzai díszítik, amiket abszolút gyermeki stílusban készít el. Elmondása szerint imád színezni és rajzolni, rendszerint gyerekdalokat énekel ilyenkor. A legkedveltebb közös tevékenységük az olvasás, Johnny egy saját mesekönyvet is írt Maxnek, amiből gyakran olvas a nőnek, aki cumizva hallgatja a történetet mindeközben. „Tudom, hogy nem hétköznapi, amit csinálunk, de felnőtt ember vagyok. 20 éves lettem, adót fizetek és rendezem a számláim, jól érzem magam attól, hogy néha kiszakadhatok a mókuskerékből!” – mesélte a nő.

Maxnek esze ágában sincs senkit megbotránkoztatni, ám gyűlölködő kommentek százezrei találták meg, mikor bemutatták a történetét. Elkeseredettségének hangot is adott a saját csatornáján található videóban, ahol többek közt arról beszél, mennyire elszomorító az, hogy a netezők javarésze attól érzi jobban magát, ha eltapos egy másik embert.

A DDLG egyébként sem külföldön, sem hazánkban nem ismeretlen, több fórum és internetes oldal is foglalkozik a témával. Azok számára, akik csak kacsintgatnak a téma felé, vagy pusztán érdeklődnének a szabályok, személyes történetek iránt, érdemes ellátogatni a https://ddlg.me/ oldalra.